Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

У Зарванцях розпочав свою роботу «Читацький клуб»

Дата: 08.06.2023 16:36
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

Сьогодні із великим успіхом серед юних читачів у Зарванцях розпочав свою роботу «Читацький клуб». Натхненниками, ініціаторами та врешті головними меценатами «Читацького клубу» є – Анатолій та Олена Заїки, це засновники студії веб-дизайну під торговою маркою "Глянець".

«Головна ідея проекту, це дати можливість дітям отримати безперешкодний доступ до цікавих книжок, - розповідає Анатолій Заїка, - задля цього ми встановили у Зарванцях три будиночки, перехрестя вул. Мирна і вул. Степова; дитячий майданчик гімназії; вул. Одеська, 3 ЖК позаду ТЦ «Метро» і наповнили їх новими та цікавими книгами, діти можуть брати, читати та обов’язково повертати, аби інші хлопчики та дівчатка теж мали змогу долучитись до казкового світу. Також ті, хто мають бажання та змогу, можуть приносити свої книги, аби поділитися з друзями.

Таким чином хочемо привити нашим дітям культуру читання. Позаяк наша основна діяльність пов’язана з програмуванням та ІТ, ми додали дитячу літературу з основ програмування. У кожному з будиночків знаходиться різні книги, загалом ми закупили літератури на 20 тисяч гривень», - говорить Анатолій.

Під час відкриття на кожній з локацій дітки допомагали закладати книжки до будиночків, а потім одразу їх розібрали. На честь відкриття «Читацького клубу» декілька юних читачів отримали приз (сертифікат на відвідання розважального центру). Також усі учасники дійства отримали солодощі від «Глянцю».

Василь Романюк висловив вдячність від усієї Якушинецької громади меценатам за чудовий проект, який дуже швидко було реалізовано у Зарванцях: «Від ідеї до втілення пройшло буквально декілька місяців, це чудова ініціатива для наших дітей. Дякую Анатолію та Олені за їх небайдужість та готовність змінювати світ навколо себе, це вже не перша їх ініціатива спрямована на покращення  життя у Зарванцях.

Зараз пора літніх канікул і у нашої малечі буде багато вільного часу для читання, бажаю їм багато чудових годин у казковому світі дитячої літератури».

Сподіваємось на бережне ставлення, як до книг, так і до будиночків у яких вони розміщені, давайте разом зберігати та цінувати отримане у подарунок.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь