Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», за ініціативою першої леді Олени Зеленської

Дата: 20.06.2023 08:56
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

 

Ти як? Питання, яке найчастіше чуємо від рідних, знайомих та друзів.«Та нормально», «Все ок», – відповідаємо на автоматі. Але чи дійсно це так?
Українці живуть в реаліях повномасштабної війни вже більше року, шукаючи опори, сили та наснаги жити, працювати, вчитися, допомагати заради якнайшвидшої перемоги. Проте наш запас стійкості швидко виснажується через війну та невизначеність. Саме тому надважливо стежити за своїм ментальним здоровʼям, дбати про себе та близьких.

Як… я?! Невже це має значення, коли навколо коїться таке жахіття, як війна..?, «Це не на часі», «Комусь ще гірше, ніж мені», «Спочатку треба потурбуватися про всіх інших», «Має бути соромно за моє ниття»

Такі думки першими проминають у свідомості більшості українців, коли їм ставлять запитання: «Ти як?» Бо ж усі ми без винятку з початком повномасштабної війни продовжуємо проживати травматичний досвід.

Всеукраїнська програма ментального здоров’я має на меті допомогти українцям знайти джерело сили.

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Олена Зеленська , створено спеціальну сторінку Ти як? (http://howareu.com), де запропоновано контакти, посилання, поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров'я – своє та людей поруч


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь