Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Депутати затвердили Програму інформатизації

Дата: 10.07.2023 10:58
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Під час засідання 31 сесії 8 скликання присутніми депутатами було одноголосно підтримано та ухвалено рішення про затвердження «Програми інформатизації Якушинецької територіальної громади на 2023-2025роки». Раніше Програму було презентовано на рівні області та погоджено Міністерством цифрової трансформації України.

В результаті роботи над Програмою інформатизації було визначено напрями роботи: Цифрова грамотність, Сучасна цифрова освіта, медицина, та соціальний захист, Розвиток електронних послуг житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування; Доступність даних, Розвиток інструментів електронної демократії.

Програма інформатизації містить чіткий план та перелік кроків задля досягнення якнайкращих результатів у галузі інформатизації та цифровізації  Якушинецької громади.

Реалізація проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» стала можливою завдяки підтримці програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», яка фінансується Швейцарією та впроваджується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису

#Цифрова громада

#Програма інформатизації

#Цифровізація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь