Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Депутати затвердили Програму інформатизації

Дата: 10.07.2023 10:58
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

Під час засідання 31 сесії 8 скликання присутніми депутатами було одноголосно підтримано та ухвалено рішення про затвердження «Програми інформатизації Якушинецької територіальної громади на 2023-2025роки». Раніше Програму було презентовано на рівні області та погоджено Міністерством цифрової трансформації України.

В результаті роботи над Програмою інформатизації було визначено напрями роботи: Цифрова грамотність, Сучасна цифрова освіта, медицина, та соціальний захист, Розвиток електронних послуг житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування; Доступність даних, Розвиток інструментів електронної демократії.

Програма інформатизації містить чіткий план та перелік кроків задля досягнення якнайкращих результатів у галузі інформатизації та цифровізації  Якушинецької громади.

Реалізація проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» стала можливою завдяки підтримці програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», яка фінансується Швейцарією та впроваджується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису

#Цифрова громада

#Програма інформатизації

#Цифровізація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь