A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво або розповсюдження аерозольних розпилювачів та засобів цивільного захисту!

Дата: 20.07.2023 11:50
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

 

Вінницьке районне управління Головного управління ДСНС України у Вінницькій області інформує, що відповідно до вимог Постанов Кабінету Міністрів України від № 154 від 21 лютого 2023 року "Про затвердження Технічного регламенту аерозольних розпилювачів”, № 535 від 26 травня 2023 року "Про затвердження Технічного регламенту засобів цивільного захисту” та № 1069 від 28 грудня 2016 року "Перелік видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд", здійснення державного ринкового нагляду за аерозольними розпилювачами та засобами цивільного захисту покладено на територіальні підрозділи ДСНС України.

З метою реалізації вимог статті 3 Конституції України в частині забезпечення безпеки життя та здоров’я громадян, як найвищої соціальної цінності нашої держави, Вінницьке РУ  наголошує про необхідність виконання та дотримання вимог вищезазначених нормативно-правових актів виробниками, уповноваженими представниками, імпортерами, та розповсюджувачами, які здійснюють виробництво або розповсюдження аерозольних розпилювачів та засобів цивільного захисту.

У разі виникнення нещасних випадків та випадків заподіяння шкоди здоров'ю людей внаслідок споживання (користування) аерозольними розпилювачами просимо невідкладно інформувати Вінницьке РУ за тел. (0432) 67-32-51.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь