A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Павлу ГРИЦАНУ - орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Дата: 21.07.2023 14:36
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

Сьогодні у Якушинецькій сільській раді родині загиблого воїна Павла Грицана із Зарванець було вручено орден «За мужність» ІІІ ступеня , яким його було відзначено посмертно.

Указом Президента України «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» - Павла Грицана нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Очільник громади Василь Романюк та представник Вінницького РТЦ та СП майор Євген Весельський вручили орден родині: мамі, дружині, батькові та сестрі нашого Героя.

Павло Грицан із перших днів повномасштабної війни вступив до лав Якушинецького добровольчого формування та жодної хвилини не вагався коли отримав виклик до військкомату і пішов боронити Україну від загарбника.

У перші дні великої війни, її жорна перемололи багато життів. Проте саме тоді вони, наші Герої, стримали російську навалу та не дали їм пройти далі в глиб України. Павло Грицан, загинув 27 квітня 2022 року поблизу Рубіжного, Луганської області, як Герой, захищаючи рідну землю від окупантів. Йому назавжди 27 років…

Павло в цивільному житті працював разом із батьком на будівництві, був активним, трудолюбивим, дружнім.

Із дружиною Юлією одружились у 2017 році, але як вона розповідає знайомі вони були із самого дитинства. У шлюбі, в 2020 році народилась омріяна молодими батьками донечка Мілана.

«Він загинув за усіх нас, аби ми мали можливість жити у вільній та незалежній країні. Донечка не дивлячись на свій маленький вік, добре пам’ятає свого тата. Я її постійно про нього розповідаю», -  зауважила дружина Героя Юлія.

«Ми його дуже любимо, і зробимо усе, аби пам’ять про нашого сина не згасла», - зауважила мама воїна Оксана Михайлівна.

Василь Романюк звертаючись до родини воїна наголосив, що громада шануватиме та завжди пам’ятатиме про вклад нашого земляка Павла Грицана у нашу майбутню Перемогу.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь