Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Дата: 29.08.2023 08:19
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Напередодні відзначення Дня пам'яті захисників України Якушинецька громада приєдналася до всеукраїнського забігу під гаслом «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Бажаючі взяти участь у забігу обирали ім’я загиблого Героя із Якушинецької громади і писали його на листку із номером для забігу. Адже вони більше ніколи не матимуть можливість пробігти під блакитним небом України, але їх імена назавжди залишаться у нашій пам’яті.

До забігу також приєдналися діти, що брали участь у футбольному турнірі «Legion summer football cup».

Заступниця голови громади Людмила Грабова звертаючись до присутніх наголосила: «Кожного дня, кожної хвилини ми повинні пам’ятати завдяки кому ми маємо можливість працювати, займатись спортом, відпочивати. Це вони, наші воїни здобувають нам цю можливість. А деякі з них віддали за Україну найцінніше - життя… Жодне з цих імен, що ми сьогодні написали ніколи не забудемо. Дякую кожному хто підтримав цю ініціативу та бере участь у забігу».

Вишикувавшись учасники розпочали забіг протяжністю два кілометри. Фінішувавши, учасники прийшли до Зарванецького кладовища аби покласти квіти (надані ТОВ "Декоплант") до могил загиблих воїнів.

Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь