A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Відзнака «За оборону України» - Євгену Варламову

Дата: 31.08.2023 15:05
Кількість переглядів: 185

 Фото без опису

5 серпня минулого року Президент запровадив нову відзнаку «За оборону України» і першим наказом, який датовано також 05.08.2022 року, одним із представлених до нагородження став наш земляк Євген Варламов із Некрасового.

Він із перших днів повномасштабного вторгнення був призваний до лав ЗСУ,  сумлінно виконував поставлені завдання, за що був представлений до нагороди командуванням.

Але, на жаль, за життя воїн не встиг отримати відзнаку…

15 червня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі Авдіївки, Донецької області Євгеній Вікторович загинув.

Сьогодні у Якушинецькій сільській раді очільник громади Василь Романюк та представник Вінницького РТЦ та СП майор Євген Весельський вручили відзнаку «За оборону України» Євгена Варламова - дружині загиблого воїна Ірині Сергіївні.

Василь Романюк звертаючись до дружини воїна наголосив, що громада шануватиме та завжди пам’ятатиме про вклад нашого земляка у майбутню Перемогу і пообіцяв за будь яких питань всебічну підтримку та допомогу.

Євгеній Вікторович був жителем села Нерасове, разом із дружиною виховували дев’ятирічну донечку. Після загибелі рідного брата, став опікуном двох його дітей, хлопці уже виросли. У цивільному житті працював водієм тролейбуса, був працьовитим, мав багато планів, стосовно придбання спільного з дружиною житла та майбутнього донечки Софійки.

Був мобілізований на захист нашої держави 8 березня 2022 року, за майже півтора року служби жодного разу не був у відпустці. Як згадує дружина полеглого воїна, вона мала з ним розмову напередодні загибелі, тоді він говорив, що питання із відпусткою уже вирішено, проте подружжя так і не зустрілось, не побачився батько із улюбленою донечкою, кривава війна забрала передчасно життя Євгенія Варламова…

Ми завжди пам’ятатимемо про Євгена. Вічна пам’ять Герою! Шана воїнам небесного війська, які віддали за нашу свободу найцінніше – життя.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь