Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Кардіограф для Якушинецької амбулаторії

Дата: 11.09.2023 16:19
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Серце людини дуже чутливий орган, який частіше за інші піддається фізичному та психологічному навантаженню. Будь-які події життя впливають на роботу органу. Особливий вплив на серце мають стресові ситуації та нервові стани, яких нині, під час повномасштабного вторгнення, збільшилося в рази.

«Нещодавно відбулась ситуація із військовим, який перебував у відпустці і звернувся до нас із скаргами на біль у грудях, - розповідає лікар загальної практики Володимир Гуцол, - після проведення обстеження, терміново направив його до профільного закладу де його було прооперовано.

Найчастіше, коли пацієнти відчувають біль у грудях, надважливою у клінічній оцінці цього болю є електрокардіографія, від її результатів залежить швидкий і точний діагноз, тож наявність приладу обов’язкова в амбулаторії.

Наш кардіограф нещодавно вийшов з ладу, про що я невідкладно повідомив голову громади Василя Романюка»,- наголосив лікар.

Голова сільської ради звернувся до благодійників і вони оперативно привезли досить дороговартісний прилад (52 тисячі гривень) для потреб Якушинецької АЗПСМ.

Еелектрокардіограф надали Віктор Заболотній, підприємець та Генадій Мороз, один із засновників Благодійного фонду «Берегиня Країни», прилад передали сімейному лікарю Володимиру Гуцолу.

Василь Романюк подякував благодійникам за співпрацю, допомогу та небайдужість.

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь