Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Василь Романюк привітав із професійним святом

Дата: 18.09.2023 15:37
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

В Україні 17 вересня відзначають - День рятівника.

Кожного дня, а особливо зараз, під час повномасштабного вторгнення,  рятувальники проявляють героїзм та  виконують надзвичайно важливі та небезпечні завдання для збереження життя та безпеки цивільного населення. Кожного дня рятівники ризикують власними життями, щоб врятувати життя і домівки інших людей.

Сьогодні Василь Романюк привітав із професійним святом, подякував за роботу та співпрацю і вручив Подяки та грошові премії Євгенію Кобчуку, начальнику аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області і Віктору Тихонюку, фахівцю відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області. А також голова громади презентував Євгенію Кобчку книгу «На перехресті шляхів» де повідані історичні віхи сіл Якушинецької громади.

«Важко переоцінити важливість та значущість надзвичайно важливої місії, яку Ви, та Ваші колеги виконуєте, забезпечуючи безпеку наших громадян. Гасите пожежі, дістаєте людей з-під завалів, віддано несете службу. З початком військової агресії ви зіткнулися з новими викликами. Дякую за Ваш вклад у нашу майбутню перемогу.

Дякую кожному з Вас за роботу. Знаю, що незалежно від того, чи ви на посаді рятувальника, чи на посаді інспектора, чи на будь-якій іншій посаді в службі ДСНС, у разі потреби кожен одягне бойовий одяг і буде виконувати завдання, що стоятиме перед службою», - наголосив Василь Романюк.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь