A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Стерилізація - зупиняє приріст безпритульних тварин

Дата: 21.09.2023 16:28
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Із 25 вересня починається реалізація чергового проєкту-переможця конкурсу «Громадський бюджет Якушинецької громади» - «Створення системи обліку та регулювання чисельності безпритульних тварин».

Спеціалізована бригада буде відловлювати тварин для стерилізації на територіях усіх сіл громади, процес триватиме до кінця 2023 року. Починатимуть відлов собак із сіл Зарванці, Якушинці, Березина.

Якщо ви бачите безпритульну тварину прохання повідомляти телефоном представників муніципальної інспекції у Зарванцях (0984440399), Якушинцях, Березині (0989044559).

Прохання до жителів громади слідкувати за своїми домашніми тваринами, аби вони не перебували на територіях загального користування (адже вони вважатимуться безпритульними).

Як писала у своїй ініціативі авторка проєкту Людмила Сидорук: «Існування безпритульних тварин - це проблема безвідповідальних власників, які безконтрольно розмножують собак, а потім викидають на вулиці сіл, вивозять у поле, ліс. Стерилізація тварин надасть можливість зупинити приріст безпритульних тварин. Всі тварини будуть привиті від сказу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь