Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Конкурсний відбір молодіжних команд

Дата: 26.10.2023 09:00
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

 Громадська організація «Агенція антикризової підтримки», що сформована експертами, які трансформують Україну як суверенну та європейську державу, оголошує конкурсний відбір молодіжних команд для участі у проєкті «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад».

Проєкт «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад» має за ціль розбудовувати здатності молодих активістів та активісток до ефективної участі в моніторингу бюджетів та інших ресурсів на місцевому рівні, включаючи гуманітарну допомогу, та коштів, спрямованих на відновлення наслідків війни. Місія також передбачає посилення взаємодії та довіри між громадськістю та владою, стимулювання прозорості та відкритості у процесах прийняття рішень, а також формування взаєморозуміння та партнерства між різними стейкхолдерами.

В рамках проєкту, Агенція антикризової підтримки має намір розвинути спроможність молоді з 10-ти (десяти) відібраних громад з усієї країни, за винятком тих, що входять до переліку територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) згідно з Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій 25.04.2022 № 75 та громади, розташовані на відстані до 50 км від кордону із рф та рб.

З цією метою, Громадська Організація «Агенція антикризової підтримки» відбере команди з щонайменше 10 молодих людей, які пройдуть шлях від навчання до розробки та впровадження власних ініціатив.

Кінцевою метою впровадження ініціатив є налагодження ефективного залучення молоді до взаємодії з місцевою владою, зменшення можливого напруження в громадах щодо рішень з питань розподілу місцевих бюджетів, а також підвищення взаємопорозуміння між жителями громади та місцевою владою в питаннях розпорядження ресурсами громади.

Посилання на детальні умови конкурсу: http://surl.li/lzmpx

Посилання на анкету участі: https://forms.gle/o3xfFccKTyqfwKaA7

 

Довідково: Проєкт «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад" виконується Громадською організацією “Агенція антикризової підтримки” в рамках Програми “Мріємо та діємо”.
Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSRUkraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та ZincNetwork.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь