A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Працівників культури вітали із професійним святом

Дата: 09.11.2023 13:14
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Сьогодні в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. У Центрі культури та дозвілля в Якушинцях зібралися представники галузі культури з усієї громади, їх із професійним святом віншували заступниця сільського голови Людмила Грабова та начальник відділу освіти, культури та спорту Андрій Мазурик. Присутні вшанували пам’ять загиблих у російсько-українській війні хвилиною мовчання.

Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики,  театру, танцю, хто своїм щоденним трудом зберігає та несе у світ українську культуру та унікальне надбання народної творчості. Сьогодні українська культура набула нового змісту й особливого значення – це фундамент на якому стоїть наша держава.

Працівники галузі культури нашої громади активно долучаються до волонтерського руху, допомагаючи в усіх проектах, котрі реалізуються задля допомоги військовим і цивільним, тим хто цього потребує.

Діячів культури та мистецтва, аматорські колективи громади нагородили Подяками Якушинецької сільської ради за значний особистий внесок у розвиток культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність.

«Якушинецька культура не стоїть осторонь подій сьогодення. Щиро дякую за кожен ваш благодійний концерт, виставу, кожен захід, який ви проводите, щоб підтримати наших воїнів. Дякую, що ви вірні своїй професії, що ви справжні професіонали, за те, що підтримуєте дух незламності і віри у Перемогу. Спасибі вам за працю», – наголосила Людмила Грабова.

   Дякуємо, шановні наші майстри народного мистецтва за натхненну працю та вагомий внесок у розвиток культури.

    Бажаємо вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі ваші життєві плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь