Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Вінницьке районне управління ГУ ДСНС України інформує

Дата: 23.11.2023 09:56
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Вінницьке районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує суб’єкти господарювання про те, що Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2023 року №1143 «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки» було внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 13 червня 201 року № 440 «Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки».

Додатково інформуємо, що подання декларацій здійснюється через портал електронних послуг ДСНС за посиланням ТУТ та через портал «Дія» ТУТ. Для подання декларації в електронному вигляді суб’єкту господарювання потрібно мати лише електронний підпис.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь