A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Подарунок до дня ЗСУ воїнам -землякам

Дата: 06.12.2023 13:11
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Днями голова громади Василь Романюк отримав звернення-запит від наших воїнів-земляків із 110-ї окремої механізованої бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

На прохання жителя Якушинці Валерія Бобика, який нині боронить нашу державу перебуваючи разом із побратимами на Авдіївському напрямку, його вчитель Сергій Войтко передав Василю Романюку прапор підрозділу де Валерій проходить службу. 

Також передав прохання допомогти у придбанні тепловізора, який дуже необхідний для виявлення ворогів, котрі активізуються вночі.

Уже через декілька днів за рахунок коштів, які здали усі члени колективу Якушинецької сільської ради, необхідний прилад вдалось придбати, усього було витрачено – 86 000 гривень.

І ось сьогодні, у професійне свято наших воїнів – День Збройних Сил України ми передаємо для нашого земляка Бобика Валерія усе запитуване - тепловізор , павербанк, смарт-батарею та солодощі у привітання.

Дякую нашим воїнам за сміливість, незламність , за те, що стримуєте і щоденно метр за метром гоните ворога з нашої землі.

А також та усьому колективу за постійні донати та небайдужість, ми не маємо права забувати що війна триває і наша допомога потрібна там щоденно.

Фото без описуФото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь