A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Профілактика булінгу серед однолітків

Дата: 25.01.2024 15:59
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

В рамках профілактичної роботи у КЗ «Якушинецький ліцей» було проведено виховну лекцію з учнями 9 класу на тему: «Профілактика булінгу серед однолітків». Психологинею КЗ «ЦНСП» Якушинецької сільської ради Аліною Лебідь спільно з ПОГ СВГ ВП 3 ВРУП ГУНП У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ КАПІТАН ПОЛІЦІЇ ОЛЕГ БЛИЗНЮК ТА СТ. ІНСПЕКТОРОМ ЮП КАПІТАН ПОЛІЦІЇ ВАЛЕРІЙ КРАВЧУК.

Явище булінгу надзвичайно поширене в сучасній школі, а його наслідки, беззаперечно, негативно впливають на самореалізацію особистості.

тому під час заходу було розкрито психологічну проблему сучасності – булінг. Розкрито сутнісні ознаки, основні причини, форми прояву цього явища, визначено основні риси булінгу, проаналізовано основні механізми його розвитку.

Інспектор з ювенальної поліції пояснив, що за вчинення булінгу існує адміністративна відповідальність яка тягне за собою накладання штафу на батьків. Крім того, поліцейський офіцер громади розповів школярам, як долати таке негативне явище, як булінг та у жодному разі не замовчувати знущання.

Школярів також було поінформовано інспектором ювенальної поліції Валерієм Кравчуком про заходи безпечного поводження на кризі та правила поведінки на льодових водоймах.. Під час роз’яснювальної роботи інспектор розповів дітям про небезпеку виходу на тонку кригу, заходи безпеки та порядок дій на випадок, якщо людина провалилася під лід.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь