A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Мав бажання служити далі, але закон не дозволив

Дата: 26.03.2024 09:18
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Олександр Леонідович Олійник, у минулому депутат Якушинецької сільської ради після завершення 25-річної роботи у правоохоронних органах у 2016 році пішов добровольцем до лав Збройних Сил України, аби боротись із окупантами.

Брав участь в АТО та ООС, а під час повномасштабного вторгнення продовжив виконувати обов’язки із захисту України на півдні та на сході нашої країни.

Маючи значний досвід та визнання на державному та місцевому рівнях Олександр Олійник мав на меті продовжувати захищати від російських окупантів. Проте досягнувши 65-річного віку законодавство України не дозволяє нести службу у лавах Збройних сил. Тож поважного подолянина було демобілізовано у листопаді 2023 року.

За сумлінне служіння державі та народу України Олександр Леонідович Олійник має державні відзнаки. Зокрема Указом Президента України №747 від 10.11.2023 р. нагороджений  орденом «За мужність» ІІІ ступеня, також у 2023 році отримав відзнаку Президента України — медаль «За військову службу Україні».

Олександр Олійник отримував медалі: «За сумлінну службу» (2017 рік), «За жертовність і любов до України», «Ветеран служби»,  «Знак пошани» (2019 рік), «За заслуги перед Вінниччиною» (2020 рік), «Хрест розвідника» (2021 рік), «Ветеран війни» (2023 рік).

Дякуємо за службу та захист України Олександру Леонідовичу Олійнику та кожному воїну, що боронять нашу державу від окупантів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь