Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Свідоме споживання електроенергії – вибір на користь себе і країни

Дата: 23.07.2024 09:59
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Енергетики докладають усіх зусиль для відновлення генеруючих потужностей які пошкодили вороги – проте кожен із нас також може допомогти. Свідоме споживання – найменше та найпростіше, що кожен з нас може зробити зараз.

З огляду на всю складність ситуації в енергетиці країни, закликаємо жителів громади ощадливо використовувати електроенергію. Це має стати новою звичкою та новою нормою для всіх.

Зменшити споживання електроенергії можна, змінивши підхід та час використання енергоємних приладів.

Економте світло в пікові години - з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. Звісно, світло в оселях у цей час найбільш затребуване, проте іноді ви можете, наприклад, переносити прання, прасування чи заряджання пристроїв на інший час – це дійсно допоможе.

Закликаємо користуватися кондиціонерами, обігрівачами та іншими електроприладами лише у разі гострої необхідності. Електрочайник краще замінити на звичайний і нагрівати воду на газу. Економити можна, перейшовши дома та на роботі на точкове освітлення. Використання настільних ламп, торшерів, бра замість великої люстри – чудовий спосіб заощадити потужності.

Енергозбереження – це не про обмеження власних потреб, а лише варіант раціонального використання енергоресурсів, зменшення платіжок за комунальні послуги і збільшення обсягу корисної роботи ваших електроприладів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь