Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Перша психологічна допомога

Дата: 25.07.2024 08:37
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Психологиня Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Тетяна Хруленко провела тренінгове заняття для співробітників Якушинецької сільської ради на тему: «Перша психологічна допомога: підтримка осіб, що постраждали внаслідок кризової події».

Захід був спланований з метою підвищення обізнаності персоналу громади щодо надання самодопомоги та першої психологічної допомоги особам у критичних ситуаціях.

Завданням кризового психолога було ознайомлення учасників із поняттями стресу та реакції на стресову ситуацію, основами надання першої психологічної допомоги та самодопомоги у кризовій ситуації.

Під час зустрічі працівники Якушинецької сільської ради підняли багато важливих питань, на котрі отримали розгорнуті відповіді, сформувалися цікаві діалоги та дискусії. Практично було відпрацьовано вправи та техніки психологічної самодопомоги.

Тренінг є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? “Ти як?” і проходив у рамках реалізації проєкту МВС «Пункт психологічних практик».

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь