Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Клята війна забрала 18-ти річного патріота Олександра Лазюка

Дата: 26.08.2024 15:02
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

 23 серпня 2024 року під час захисту Батьківщини в районі населеного пункту н.п.Сергіївка, Сватівського району, Луганської області загинув житель Зарванець - Олександр Олександрович Лазюк.

Шановні жителі громади, для гідного вшанування пам'яті загиблого воїна просимо вийти та створити "Живий коридор".

Завтра, 27 серпня формуємо «живий коридор» о 9:15 від повороту на Зарванці біля каплички до будинку де проживав  Олександр Лазюк – вулиця Мирна, 143.

Чин похорону розпочнеться о 09:30 в будинку де проживав Герой.

Народився Олександр 19 березня 2006 року в селі Зарванці. Завжди мріяв стати військовим. Після закінчення Якушинецькоі школи вступив до Тульчинського "Ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою повітряних сил". Після закінчення ліцею, в 2023 році вступив до Віннницького Аграрного  Університету на відділення механізації. Одразу після повноліття в травні 2024 року, підписав контракт з Третьою окремою штурмовою бригадою. Після курсу навчання він одразу потрапив на фронт де приймав безпосередню участь в бойових діях.

Служив за контрактом, був вірний присязі та на жаль 23 серпня захищаючи Україну загинув, Олександру назавжди 18... Наша надія та гордість України, загинув захищаючи рідну землю від рашистських загарбників.

На жаль, війна забирає найкращих, активний, життєрадісний, вдихав кожну мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив життя. У Олександра залишилися невтішні мати та малолітні брати.

Від усієї Якушинецької громади висловлюємо щирі співчуття родині та близьким нашого Героя. Він назавжди залишиться у наших серцях мужнім захисником.

Світла пам’ять і вічна шана патріоту України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь