Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

День усиновлення - свято врятованих дитячих доль…

Дата: 17.09.2024 08:01
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

     Шановні  усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі! 17 вересня Україна відзначає День усиновлення.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей, в тому числі з Якушинецької громади, відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. 

     Це  свято дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. 

     Дякую всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям Якушинецької громади, маємо 25 родин з перерахованих категорій у яких виховується 34 дитини.

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дітям своє серце, розділили з ними свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину.

Із повагою голова Якушинецької громади Василь Романюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь