A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Проект зі Стратегічного планування завершився

Дата: 05.03.2018 12:13
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

27 лютого 2018 року під час Міжнародної конференції офіційно оголошено про завершення проекту «Належне управління територіальних громад: досвід стратегічного планування країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства» (надалі – Проект).

Загальний бюджет Проекту склав 95 325 євро.  Учасниками та спонсорами Проекту були громадська організація «Єврорегіон «Дністер», Міжнародний Вишеградський фонд, Міністерство справ Королівства Нідерландів, Республіка Молдова. Від Вінницької області було відібрано 21 громада, 7 – від Республіки Молдова. Якушинецьку громаду в Проекті представляли керуючий справами Якушинецької сільської ради Олександр Качан та Голова Правління громадської організації «Право  молоді» Марія Лісецька.

Протягом травня-липня 2017 року були проведені тренінги, а 8-20 вересня відбувся навчальний візит учасників до країн Вишеградської четвірки (Польщі, Угорщини, Чехії та Словаччини). Основним етап Проекту стала розробка Стратегій розвитку у 14 громадах.

27 лютого поважна делегація відвідала також Якушинецьку громаду для  ознайомленням із результатами роботи над Стратегією розвитку. Голова Якушинецької сільської ради Василь Романюк провів презентацію для гостей, а представники Робочої групи над Стратегією розвитку поділилися своїми емоціями і враженнями.

  • Проект був корисний громаді для розробки власної Стратегії розвитку, адже ми отримали можливість керуватися передовим європейським досвідом. Завдяки навчальному візиту ми на власні очі побачили як навіть невелика громада може активно розвиватися. Але основним секретом успіху європейців вважаю цілеспрямовану роботу кожного мешканця на благо всієї громади. На сьогодні ми презентували розроблену Стратегію розвитку, яку готуємо до затвердження на сесії. Далі буде тривалий етап її реалізації.

Більш детально про хід реалізації Проекту можна ознайомитися на сайті www.v4foreapgg.weebly.com

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

За інформацією Якушинецької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь