A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЩОДЕННО ПРОДОВЖУЄМО ЗМІЦНЮВАТИ ЗАХИСТ МЕДИКІВ ГРОМАДИ

Дата: 17.04.2020 17:24
Кількість переглядів: 385

Вже ні для кого не таємниця, що Якушинецька громада, розуміючи всю небезпеку, яку несе епідемія коронавірусу та її катастрофічні наслідки,  з перших днів введення жорстких карантинних заходів, розпочала  системну роботу із подолання пандемії.

Насамперед це – забезпечення медиків необхідним приладдям, в першу чергу – засобами бактеріологічного і біологічного захисту та підтримка тих соціально слабко захищених  категорій населення, які опинилися у скрутному становищі та потребують її.

Ось і сьогоднішній день «не пройшов дарма». Сільський голова Василь Станіславович Романюк передав головному лікарю нашої, Якушинецької амбулаторії Володимиру Івановичу Гуцолу нові охолоджувальні  бокси для транспортування відібраних в пацієнтів (а це жителі наших сіл) безпосередньо на місці зразків біологічного матеріалу, оскільки саме за умов дотримання умов зберігання та транспортування  таких зразків можливо провести якісні аналізи. Ці бокси були придбані на зібрані особисті кошти працівників сільської ради, комунальних підприємств. І ця робота триває.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь