Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

УВАГА! Громадське обговорення Детального плану території для розміщення багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення в с. Якушинці, вул. Барвінкова

Дата: 03.02.2022 08:31
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

Якушинецька сільська рада повідомляє, що з метою уточнення положень генерального плану с. Якушенці, визначення планувальної структури земельних ділянок, на підставі Рішення № 82/2  від 15 грудня 2020 року 2 сесія 8 скликання «Про надання дозволу на розроблення та виготовлення детального плану території забудови земельних ділянок Хоменка Андрія Степановича в с. Якушенці Вінницького району, Вінницької області»  розглядається та подається на громадське обговорення «Детальний план території для розміщення багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення в с. Якушинці, вул. Барвінкова, Якушинецької об’єднаної територіальної громади Вінницького району, Вінницької області», у складі якого розроблені графічні та текстові матеріали, в тому числі  звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Площа території, що проектується – 12,69 га. Замовник проекту – Якушинецька сільська рада. Розробник проекту – ФОП Мальченко М. М.

Ознайомитись та надати протягом 30 днів відповідні пропозиції та рекомендації можна у приміщенні Якушинецької сільської ради (відповідальній посадовій особі замовника – Томашевській Марині Валеріївні Начальнику відділу архітектури та містобудування Якушинецької сільської ради) та на офіційному веб-сайті Якушинецької громади.

Громадські слухання щодо вказаного проекту шляхом презентації його основних матеріалів відбудуться 09.03.2022 року о 11.00 год. у приміщенні Будинку культури за адресою: с. Якушинці, вул. Новоселів, 21

 

 

Якушинецька сільська рада   

 

ЯкушинціСЕО

https://rada.info/upload/users_files/04330021/fb36886d32c26271e65573dabc90d2ab.pdf                                             

 

https://rada.info/upload/users_files/04330021/cc5d276cb2962c1713debe8fec7be46d.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь