Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕПУТАТА

Дата: 11.02.2022 13:38
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

Історично склалося так, що Якушинецька громада в силу свого вдалого геополітичного розташування – наявності двох магістральних міжнародних автомобільних артерій із високорозвиненою інфраструктурою, вдалого географічного розташування у безпосередній близькості від обласного центру, постійного демографічного зростання й стрімкої розбудови, високої свідомості та громадської активності жителів, а  також цілої низки інших об’єктивних факторів, упродовж всієї новітньої історії незалежної України, постійно  перебувала й     перебуває у вирі політичного життя.

Вихідцями з Якушинецької громади є ціла плеяда депутатів усіх рівнів, відомих державних та політичних діячів, патріотів і просто гідних громадян нашої країни.

Ось і сьогодні, до Якушинецької сільської ради завітав народний депутат  України, представник партії «Слуга народу», Максим Пашковський.

Зустрівши високого гостя, сільський голова Василь Романюк коротко ознайомив його з роботою апарату сільської ради, Центру надання адміністративних послуг, відеосистемою «Безпечна громада», системою електронного голосування «Громада», а також нашими досягненнями та проєктами, які наразі упроваджуються в громаді.

Поміж інших проєктів, особливо зацікавило Максима Ігоровича   створення молодіжного хабу в Зарванецькому будинку культури, який передбачає створення сучасних й комфортних умов для успішного функціонування й розвитку наших молодіжних організацій, зокрема Молодіжної ради та реалізації творчих й інтелектуальних потреб молоді.

Зокрема, планується трансформувати наявний сьогодні клуб у багатофункціональний хаб, тобто культурно-освітньо-розважальний центр який, поєднає у собі функції і бібліотеки, і комп’ютерного клубу, і громадського простору для спілкування, і місця для проведення освітніх та культурно-розважальних заходів. Для цього, пропонується надати приміщенню інноваційності та багатофункціональності, тобто йдеться за перетворення окремих робочих зон у конференц-залу та навпаки, створити лекторій із акустичною системою, плазмовими й проєкційними екранами, тренінгову залу та медіа центр. 

   В ході робочої зустрічі конструктивно обговорено  цілу низку питань щодо реалізації  в громаді інших проєктів соціального та інфраструктурного спрямування, зокрема її просторового розвитку.

Особливий оптимізм викликає те, що попереду багато важливих для громади справ і починань.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь