A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Повідомлення про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 28.04.2022 10:11
Кількість переглядів: 997

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

1.                   Повна назва документа державного планування«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для будівництва житлового комплексу з вбудованими приміщеннями для розміщення закладу дошкільної освіти на 50 місць в с. Зарванці Вінницького району Вінницької області».

2.                   Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Якушинецька сільська рада.

3.                   Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) Дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для будівництва житлового комплексу з вбудованими приміщеннями для розміщення закладу дошкільної освіти на 50 місць в с. Зарванці Вінницького району Вінницької області» розпочато з дня їх оприлюднення на сайті Якушинецької ОТГ (https://yakushynecka-gromada.gov.ua/) та триватиме 15 днів.

б) Зауваження і пропозиції подаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника надаються протягом 15 днів з дня оприлюднення.

 в) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – Якушинецька сільська рада, що розташована за адресою: 23222, Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Якушинці, вул. Новоселів, буд. 1, E-Mail адреса: yakushinecka-rada@ukr.net. Відповідальна особа за організацію розгляду: начальник відділу архітектури та містобудування Якушинецької сільської ради Томашевська М.В. Контактний номер телефону: (0432) 56-75-19, 56-75-14.

Заява про визначення обсягу СЕО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь