A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Повідомлення про заяву Зарванці Дюківська

Дата: 13.06.2022 21:50
Кількість переглядів: 1408

З метою проведення громадського обговорення на офіційному сайті Якушинецької сільської ради за адресою: https://yakushynecka-gromada.gov.ua/ оприлюднена заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території в межах вулиць Дюківська, Екологічна, Церковна та Гагаріна у с. Зарванці Вінницького району Вінницької області, розробленого на підставі завдання на проектування, рішенням 12 сесії Якушинецької сільської ради 8 скликання від 24 вересня 2021 року № 521 «Про на розроблення Детального плану території у с. Зарванці».

Строк громадського обговорення заяви та термін подання зауважень і пропозицій становить не менше – 15 днів з дати оприлюднення даного повідомлення.

Контактна особа - Начальник відділу архітектури та містобудування Якушинецької сільської ради Томашевська Марина Валеріївна, тел.: (0432) 56-75-19, 56-75-14.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси: Якушинецька сільська рада: 23222, Вінницька область, Вінницький район, с. Якушинці, вул. Новоселів, буд. 1; тел.: (0432) 56-75-19, 56-75-14;  e-mail:  yakushinecka-rada@ukr.net. 

Заява про обсяги Зарванці Дюківська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь