Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Відбулась чергова сесія

Дата: 07.07.2023 16:19
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

7 липня 2023 року під головуванням очільника громади Василя Романюка відбулася чергова 31 сесія 8 скликання Якушинецької сільської ради.

У роботі засідання взяли участь 19 депутатів. Також були присутні члени виконавчого комітету сільської ради, начальники відділів та структурних підрозділів, старости сіл громади.

Перед початком голосування присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів України у війні із російським агресором. Василь Романюк зауважив, що у російсько-українській війні Якушинецька громада уже втратила 23 воїна, десять нині зниклі без вісти.

На порядок денний сесії було винесено 41 питання, вони були попередньо розглянуті на відповідних постійних профільних комісіях сільської ради.

Зокрема жваву дискусію серед місцевих депутатів викликав проект рішення стосовно встановлення заборони продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв суб’єктами господарювання із 1 вересня по 31 травня з 07. 00 год до 17.00. на відстані 500 метрів від навчальних закладів. Після тривалої дискусії проєкт рішення запропонований А.Бельдієм не було підтримано депутатами. Василь Романюк запропонував обранцям активно долучитися до підготовки нового проекту рішення по цьому питанню, внести свої пропозиції і повернутися до його розгляду під час наступної сесії сільської ради.

Під час засідання депутати підтримали затвердження «Програми інформатизації  Якушинецької територіальної громади на 2023-2025 роки», яка попередньо була презентована на рівні області та затверджена Міністерством цифрової трансформації України.

Одним із ухвалених рішень депутатами було затверджено на посаді нового директора СКЕП «Сількомсервіс» Ігоря Маковея.

Також місцеві обранці підтримали звернення Якушинецької сільської ради 8 скликання до Президента України та Верховної Ради України щодо заборони проведення перевірок і накладення штрафів для малого та середнього бізнесу. 

Детальніше з усіма рішеннями ухваленими депутатами на сесії, та результатами поіменного голосування ви можете ознайомитися на офіційному сайті Якушинецької сільської ради у розділі Офіційні документи.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису    Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь