Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Якушинецька сільська рада повідомляє

Дата: 16.11.2023 16:01
Кількість переглядів: 237

 

Якушинецька сільська рада повідомляє, що відповідно до рішення 3 сесії Ксаверівської сільської ради 7 скликання від 30 листопада 2015 року «Про розроблення генерального плану та плану зонування села Ксаверівка та села Лисогора Вінницького району Вінницької області», рішення 9 сесії Ксаверівської сільської ради 7 скликання від 07 жовтня 2016 року «Про включення в межі населеного пункту села Лисогора земельних ділянок», рішення 30 сесії Якушинецької сільської ради 8 скликання від 19.05.2023 р. № 1186 «Про внесення змін в рішення «Про внесення змін в рішення 9 сесії 7 скликання від 07.10.2016 року, Ксаверівської сільської ради «Про включення в межі населеного пункту с. Лисогора земельних ділянок»» розробляється та подається на громадське обговорення генеральний план та план зонування території села Лисогора, а також звіт про стратегічну екологічну оцінку вказаних документів державного планування. Замовник проекту – Якушинецька сільська рада. Розробник проєкту – ТОВ «АПЛАН» (23222, Вінницька область, Вінницький район, с. Якушинці, вул. Хмельницького Б., буд. 1, корп. Б).

Ознайомитись та надати протягом 30 днів відповідні пропозиції та рекомендації можна у приміщенні Якушинецька сільської ради (відповідальній посадовій особі замовника – начальнику відділу архітектури та містобудування Томашевській Марині Валеріївні) та на офіційному веб-сайті Якушинецької громади.

Громадські слухання щодо вказаного проекту шляхом презентації його основних матеріалів відбудуться о 10.00 год. 18 грудня 2023 року у приміщенні будинку культури за адресою: с. Якушинці, вул. Новоселів, буд. 21.

Якушинецька сільська рада      

 

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь