Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Якушинецька сільська рада повідомляє

Дата: 16.11.2023 16:01
Кількість переглядів: 208

 

Якушинецька сільська рада повідомляє, що відповідно до рішення 3 сесії Ксаверівської сільської ради 7 скликання від 30 листопада 2015 року «Про розроблення генерального плану та плану зонування села Ксаверівка та села Лисогора Вінницького району Вінницької області», рішення 9 сесії Ксаверівської сільської ради 7 скликання від 07 жовтня 2016 року «Про включення в межі населеного пункту села Лисогора земельних ділянок», рішення 30 сесії Якушинецької сільської ради 8 скликання від 19.05.2023 р. № 1186 «Про внесення змін в рішення «Про внесення змін в рішення 9 сесії 7 скликання від 07.10.2016 року, Ксаверівської сільської ради «Про включення в межі населеного пункту с. Лисогора земельних ділянок»» розробляється та подається на громадське обговорення генеральний план та план зонування території села Лисогора, а також звіт про стратегічну екологічну оцінку вказаних документів державного планування. Замовник проекту – Якушинецька сільська рада. Розробник проєкту – ТОВ «АПЛАН» (23222, Вінницька область, Вінницький район, с. Якушинці, вул. Хмельницького Б., буд. 1, корп. Б).

Ознайомитись та надати протягом 30 днів відповідні пропозиції та рекомендації можна у приміщенні Якушинецька сільської ради (відповідальній посадовій особі замовника – начальнику відділу архітектури та містобудування Томашевській Марині Валеріївні) та на офіційному веб-сайті Якушинецької громади.

Громадські слухання щодо вказаного проекту шляхом презентації його основних матеріалів відбудуться о 10.00 год. 18 грудня 2023 року у приміщенні будинку культури за адресою: с. Якушинці, вул. Новоселів, буд. 21.

Якушинецька сільська рада      

 

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь