Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 02.02.2024 14:04
Кількість переглядів: 241

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

З метою проведення громадського обговорення на офіційному сайті Якушинецької сільської ради за адресою: https://yakushynecka-gromada.gov.ua оприлюднена заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території в с. Зарванці Вінницького району, Вінницької області, обмеженої вулицею Пляжна, земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства та межами населеного пункту, для нового будівництва житлового мікрорайону, розроблений на підставі завдання на проектування, Рішення 24 сесії 8 скликання Якушинецької сільської ради від 07.10.2022 р № 928 «Про надання дозволу на розроблення та виготовлення детального плану територii забудови земельної дiлянки на територii Якушинецької територiальної громади Вiнницького району, Вiнницької областi в межах с. Зарванцi та виготовлення Звiту зi стратегiчної екологiчної оцiнки» та рішення 31 сесії 8 скликання Якушинецької сільської ради від 07.07.2023р. №1198 «Про внесення змін до рішення 24 сесії 8 скликання № 928 від 07.10.2022р. Про надання дозволу на розроблення та виготовлення детального плану території забудови земельної ділянки на території Якушинецької територіальної громади Вінницького району, Вінницької області в межах с. Зарванці та виготовлення Звіту зі стратегічної екологічної оцінки».

Строк громадського обговорення заяви – 10 днів з дати оприлюднення даного повідомлення.

Контактна особа – Начальник відділу архітектури та містобудування Якушинецької сільської ради – Томашевська Марина Валеріївна, тел.: (0432) 56-75-19.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси: Якушинецька сільська рада: 23222, Вінницька область, Вінницький район, с. Якушинці, вул. Новоселів, буд. 1-А; тел.: (0432) 56-75-19; e-mail: yakushinecka-rada@ukr.net.

Термін подання зауважень і пропозицій становить 10 днів з дня оприлюднення повідомлення.

Якушинецька сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь