A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОВЕДЕНО ПОЗАЧЕРГОВІ СЕСІЇ ЯКУШИНЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 01.08.2018 15:55
Кількість переглядів: 915

           

 

 

             27 та 31 липня відбулися позачергові, 18-та та 19-та сесії 7 скликання Якушинецької сільської ради.

         Такий щільний  графік проведення засідань депутатського корпусу обумовлений тим, що основним питанням порядку денного було питання приєднання Микулинецької громади (села Микулинці та Ріжок Літинського району) до Якушинецької об’єднаної територіальної громади, процедура по якому передбачає два етапи:  надання згоди на приєднання та подальшого схвалення  проекту відповідного рішення.

         Прийняттю цього рішення Якушинецькою сільською радою передувала письмова пропозиція Микулинецького сільського голови та відповідне рішення  цієї ж сільської ради.

         При вивченні цього питання перед депутатами виступив Микулинецький сільський голова Василь Шумський, який  проінформував про теперішній соціально-економічний стан ввіреної йому громади та звернув особливу увагу на те, що жителі сіл Микулинці та Ріжок бачать перспективи розвитку виключно у складі Якушинецької громади, яка на його думку є взірцем об’єднання та розбудови європейської інфраструктури, створення гідних умов для життя людей.

         Така позиція безумовно свідчить про потужний «кредит довіри» з боку інших громад та містить найвищу оцінку в очах людей.

         Разом з тим, конструктивом відзначалася робота й наших обранців з цього важливого питання  на обох засіданнях, які ретельно вивчали всі «плюси» та «мінуси» для нашої громади, визначали перспективи приєднання.

         Як наслідок, 27 липня на 19-й позачерговій сесії  депутати одностайно прийняли остаточне рішення про надання згоди на добровільне приєднання Микулинецької територіальної громади до Якушинецької, яке можна вважати історичним.

         В залі засідань панувала урочиста атмосфера, лунали оплески.

         Безумовно, при цьому вирішальними стали такі фактори, як довіра жителів сіл Микулинці  та Ріжок,  їх сподівання на покращення рівня життя в складі потужної громади, бачення сільським головою та нашими обранцями подальшої перспективи громади лише у єдності й звичайно впевненість в її подальшій ефективній розбудові.

         Однак, не слід забувати що об’єднання громади - це не тільки  організаційна процедура, а ще й подальша кропітка праця, яка вимагає не тільки  єдності та злагодженості роботи депутатського корпусу, органів місцевого самоврядування, але і наполегливої праці кожного гідного жителя громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь