Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЯКУШИНЕЦЬКА ГРОМАДА - ОДНА З ЛІДЕРІВ У МИСТЕЦТВІ

Дата: 19.10.2018 14:38
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Добра слава про творчі колективи нашої громади набула неабиякого розголосу на теренах держави, про що свідчать не тільки постійні запрошення щодо участі у конкурсах та фестивалях державного рівня, але й зайняття нашими артистами на них почесних призових місць (насамперед це- зайняття І місця на фестивалі-конкурсі мистецтв «Гуцульська родина» у м. Ясіня Закарпатської області в травні цього року)

         Так, один з найкращих вокальних колективів Якушинецької громади «ТріоЛайк» (Віта Данилюк, Наталя Галінська та Вікторія Рябоконь – керівник колективу) на запрошення продюсерського центру «BRAVA PRODUCTION»  упродовж 12-15 жовтня брав участь у міжнародному фестивалі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «EMPIRE OF ARTS»  у місті Трускавці.

         Про високий рівень заходу свідчить той факт, що головою журі був Amador Lopez (Венесуела), відомий у світі хореограф, балетмейстер, шоумен та співак, співголовою – Ірина Цуканова – популярна співачка, автор, композитор, засновник школи різножанрового вокалу, президентом фестивалю – відома співачка, поетеса, композитор й сценарист Борислава Білоцерківська,   а до  його складу увійшли Альфонсо Олівер (Італія) популярний співак та музикант,  Олег Серафин – соліст шоу-балету, хореограф, тренер, Тарас Шіт – Голова правління Львівського обласного відділення Творчої спілки Асоціації Діячів Естрадного Мистецтва України та Олег Лисий – артист, диригент низки Бродвейських мюзиклів, викладач Київської академії музики ім. Р.М. Глієра.

         Участь у конкурсі брали понад 700 учасників з 6-ти країн (Україна, Польща, Італія, Білорусь, Іспанія, Словенія).

         Наш колектив у номінації естрадного вокалу «Тріо» виконував пісню «Романтика» з репертуару гурту «Фіолет» та українську народну пісню «Ой на горі жита много», виборов перемогу та став лауреатом І-ї премії фестивалю.

         Під час вручення диплому, кубку та медалів кожному члену нашого гурту, співголова журі Ірина Цуканова  подякувала артистам за їхні голоси, емоції та мелодійність, а   Борислава Білоцерківська разом зі словами вдячності, запросила дівчат на наступний фестиваль, який відбудеться у м. Мукачевому.

         Слід зауважити, що здобуттю  цієї перемоги нашими співачками передувала  не тільки клопітка праця, але й  виконання ряду серйозних  умов участі у заході (розроблення та виготовлення  аудіофонограм, підготовку естрадних костюмів, тощо).

         Бажаємо нашим артистам наснаги, невичерпаності мистецького джерела, примноження та зміцнення творчої слави на теренах держави та у світі!

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь