A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЯКУШИНЕЦЬКА ГРОМАДА - ОДНА З ЛІДЕРІВ У МИСТЕЦТВІ

Дата: 19.10.2018 14:38
Кількість переглядів: 614

 

 

Добра слава про творчі колективи нашої громади набула неабиякого розголосу на теренах держави, про що свідчать не тільки постійні запрошення щодо участі у конкурсах та фестивалях державного рівня, але й зайняття нашими артистами на них почесних призових місць (насамперед це- зайняття І місця на фестивалі-конкурсі мистецтв «Гуцульська родина» у м. Ясіня Закарпатської області в травні цього року)

         Так, один з найкращих вокальних колективів Якушинецької громади «ТріоЛайк» (Віта Данилюк, Наталя Галінська та Вікторія Рябоконь – керівник колективу) на запрошення продюсерського центру «BRAVA PRODUCTION»  упродовж 12-15 жовтня брав участь у міжнародному фестивалі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «EMPIRE OF ARTS»  у місті Трускавці.

         Про високий рівень заходу свідчить той факт, що головою журі був Amador Lopez (Венесуела), відомий у світі хореограф, балетмейстер, шоумен та співак, співголовою – Ірина Цуканова – популярна співачка, автор, композитор, засновник школи різножанрового вокалу, президентом фестивалю – відома співачка, поетеса, композитор й сценарист Борислава Білоцерківська,   а до  його складу увійшли Альфонсо Олівер (Італія) популярний співак та музикант,  Олег Серафин – соліст шоу-балету, хореограф, тренер, Тарас Шіт – Голова правління Львівського обласного відділення Творчої спілки Асоціації Діячів Естрадного Мистецтва України та Олег Лисий – артист, диригент низки Бродвейських мюзиклів, викладач Київської академії музики ім. Р.М. Глієра.

         Участь у конкурсі брали понад 700 учасників з 6-ти країн (Україна, Польща, Італія, Білорусь, Іспанія, Словенія).

         Наш колектив у номінації естрадного вокалу «Тріо» виконував пісню «Романтика» з репертуару гурту «Фіолет» та українську народну пісню «Ой на горі жита много», виборов перемогу та став лауреатом І-ї премії фестивалю.

         Під час вручення диплому, кубку та медалів кожному члену нашого гурту, співголова журі Ірина Цуканова  подякувала артистам за їхні голоси, емоції та мелодійність, а   Борислава Білоцерківська разом зі словами вдячності, запросила дівчат на наступний фестиваль, який відбудеться у м. Мукачевому.

         Слід зауважити, що здобуттю  цієї перемоги нашими співачками передувала  не тільки клопітка праця, але й  виконання ряду серйозних  умов участі у заході (розроблення та виготовлення  аудіофонограм, підготовку естрадних костюмів, тощо).

         Бажаємо нашим артистам наснаги, невичерпаності мистецького джерела, примноження та зміцнення творчої слави на теренах держави та у світі!

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь