A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ ЗІ СПОРУДЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ІНФРАСТРУКТУРИ ВИКОНУЮТЬСЯ

Дата: 31.10.2018 16:03
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

Ні для кого не секрет, що упродовж останніх років на території нашого регіону, а зокрема й громади, внаслідок ускладнення екологічної ситуації та низки несприятливих техногенних факторів, набула неабияких масштабів проблема забезпечення людей якісною питною водою в достатній кількості.

         Наслідки цієї проблеми й необхідність її якомога швидкого вирішення, знайшли глибоке розуміння в сільського голови Василя Романюка, депутатського корпусу, жителів громади.

         Хоча найбільший населений пункт громади – село Якушинці  частково й забезпечено централізованим водопостачанням питною водою з артезіанської свердловини, її для забезпечення всіх споживачів  водою у достатньому обсязі, недостатньо і питання є надзвичайно актуальним.  

         У зв’язку з цим, для повноцінного забезпечення  цим  життєво важливим природнім ресурсом жителів села Зарванці,  сільською радою було виготовлено проектно-кошторисну документацію, укладено договір із підрядником й проведено роботи зі спорудження артезіанської свердловини по вул. Шкільній.

         Сьогодні роботи у цій місцині було завершено, й з понад 100-метрової глибини (глибина свердловини склала майже 101 метр) здобуто першу питну воду,  смак якої першим скуштував Василь Романюк.

         Звичайно, попереду ще багато роботи  щодо забезпечення постачання цієї води  споживачам, однак вона безсумнівно буде завершена.

         Хочу нагадати, що вода – найцінніший життєво важливий природній продукт, від якості та кількості якого залежить не тільки здоровя людей, а подекуди й життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь