Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

91-ша РІЧНИЦЯ «ЖИВОЇ ЛЕГЕНДИ» ГРОМАДИ

Дата: 18.02.2019 12:18
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

Цього ясного й вже по-весняному лагідного дня, виконується 91 рік жителю села Майдан, полковнику у відставці, безпосередньому учаснику партизанського руху на Вінничині, кавалеру бойових орденів «Червоної зірки» та «За мужність» Анатолію Петровичу Медведєву.

          Нелегкий, але гідний бойовий й життєвий шлях пройшов  Анатолій Петрович. Ще зовсім у юному віці, довелося йому брати участь у підпільній боротьбі проти німецьких окупантів, а 1944 року звільняти територію Вінничини від загарбників у лавах Червоної армії, за що його було нагороджено бойовим орденом «Червоної зірки».

          У повоєнні роки, Анатолій Петрович обрав нелегку професію офіцера Збройних Сил, у яких прослужив понад 30 років. Цікавим є той факт, що тривалий час іменинник проходив службу у Якушинецькій військовій частині ракетних військ стратегічного призначення на посаді головного інженера, а закінчив  військову кар’єру - її командиром.

          Виховав Анатолій Петрович двох дітей, онука, який до речі є призером цілої низки міжнародних змагань з шахів.

         Вшанувати іменинника завітав Якушинецький сільський голова Василь Романюк та його заступник Людмила Грабова, які вручили йому грошову винагороду й висловили теплі слова привітань.

         І зараз Анатолій Петрович  бере активну участь у суспільному й громадському житті, зберігає членство у ветеранських організаціях, не цурається участі у вирішенні нагальних проблем села, веде надзвичайно активний та здоровий спосіб життя.    

          Без перебільшення можна сказати, що Анатолій Петрович Медведєв є «живою легендою» нашої громади й держави, служінню якій віддав все своє життя, взірцем для прийдешніх поколінь.

         Здоровя  та довгих років життя Вам, Анатолію Петровичу!

 

Фото без опису

Фото без опису

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь