Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОТИ ПАНДЕМІЇ – У ГРОМАДІ РЕАЛЬНІ ДІЇ

Дата: 15.04.2020 18:06
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

 

В умовах стрімкого поширення смертельно небезпечної хвороби, яка щодня забирає  людські життя, здоров’я, величезні матеріальні та медичні ресурси і яка фактично поставила на межу виживання мільйони людей, а найрозвинутіші, найпотужніші держави світу опинилися паралізованими,  єдиним перевіреним та реальним шляхом подолання цієї біди є  максимальна мобілізація зусиль усіх та кожного щодо підтримки медиків і медзакладів,   а також соціально вразливих верств населення, які з введенням суворих карантинних обмежень теж фактично опинилися перед вибором «бути чи не бути».

І саме ця робота і саме зараз без перебільшення є яскравим тестом «на спроможність та прогресивність» для кожної громади, «на людяність» кожного свідомого громадянина.

У Якушинецькій громаді  ще минулого тижня налагоджено роботу щодо підтримки у всіх селах тих груп населення, які її в першу чергу потребують (пенсіонери 70+, багатодітні сім’ї, одинокі люди з інвалідістю, тощо), яка триває  щодня.

А вчора, за ініціативи сільського голови Василя Романюка, працівники апарату Якушинецької сільської ради та комунальних підприємств завершили проведення благодійної акції по збору власних коштів, за які закупили найнеобхідніше для медиків приладдя, а заступник сільського голови Сергій Сітарський передав медикам комунального некомерційного підприємства «Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» 45 медичних комбінезонів, 35 захисних костюмів, 60 респіраторів SSP2 ТА 22  - SSP3, 10 захисних щитків, за що головний лікар закладу В.В. Пасічник  висловив щиру подяку.

І головному лікарю  Якушинецької амбулаторії Володимиру Івановичу Гуцолу сьогодні теж передано 8 захисних комбінезонів 5 захисних костюмів, 20 респіраторів SSP2, 300 медичних масок та 200 пар медичних рукавичок.

І ця робота триватиме й надалі.

Актуальність таких акцій сьогодні є надзвичайною, тому участь кожного у них, незалежно від можливостей, буде як ніколи доречною. Лише  разом і цю навалу подолаємо.  

Фото без опису

Фото без опису

 

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь