A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

СПОВІЩЕННЯ ПРО СМЕРТЬ САВЧЕНКА МИКОЛИ ГРИГОРОВИЧА

Дата: 17.10.2020 12:23
Кількість переглядів: 2894

Фото без опису

Фото без опису

Якушинецька обєднана територіальна громада, сільська рада,  Некрасовська громада й школа І-ІІІ ступенів, освітяни, понесли тяжку, непоправну втрату у зв’язку з передчасною смертю від підступної хвороби директора школи, висококваліфікованого педагога й керівника,  справжнього господаря, надійного товариша, люблячого батька та дідуся, Савченка Миколи Григоровича.

Життя обірвалося в повному розквіті творчих сил і планів.  

Пішов з життя вчитель з великої літери, Людина чуйна, добра, хороша, яка віддала освітянській справі 37 років свого життя, з яких 34 – це плідна праця на посаді директора школи. Протягом цих десятиліть, він простеляв дорогу у доросле життя випускникам, сіяв добре і вічне у душі кожної дитини. Любили і поважали Миколу Григоровича колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за батьківську теплоту і розуміння, за те, що він завжди підтримував й плекав ініціативу, заохочував творчій розвиток, помічав і схвалював найменшу іскринку нового.

Пішов з життя справжній вчитель, керівник, дорогий багатьом з нас, а його життя - це  скарб, подарований людям, людським душам, друзям, дітям, онукам. Совісний і чутливий. Все своє освітянське  життя, Микола Григорович дбав про тих, кому віддавав знання, усі свої сили віддавав розвитку школи, яка за його життя перетворилася на якісно новий, в рази більш ефективний й потужний заклад.  Всі його пам'ятали і завжди дякували за науку. У кожному учневі він залишив частку свого серця.

Вічна Вам пам'ять,  дорогий Миколо Григоровичу!

 

 

Якушинецький сільський голова        Василь Романюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь