A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ПРОДОВЖУЄМО МІЖРЕГІОНАЛЬНУ СПІВПРАЦЮ

Дата: 22.05.2021 11:48
Кількість переглядів: 1446

Фото без опису

 

В сьогоднішніх умовах реформування та інформатизації управлінських процесів,  запорукою успіху в любій галузі є постійне вдосконалення роботи, підвищення її ефективності.

А зважаючи на державну політику, спрямовану на розвиток цифрових технологій майже у всіх основних галузях нашого життя, від електронного паспорта до адмінпослуг, зрозумілими стають важливість й нагальна необхідність  перейняття  передового досвіду, новітніх технологій, які власне і є  на сьогоднішній день запорукою успіху.

Саме тому,  Якушинецька громада із самого початку свого заснування, стала одним з офіційно визнаних лідерів упровадження  всього нового, сучасного, технологічного, маючи за мету залучення новітніх технологій та можливостей для служіння людям, а насамперед – задоволення їхніх першочергових потреб.    

І  одним з важливих елементів прогресу у цьому, перш за все, є прозорість для інших і постійне вдосконалення роботи по основних напрямках, моніторинг усього нового та обмін досвідом із передовими громадами, які прагнуть подальшого розвитку, а також залучення для цього нових можливостей.

Тому візити делегацій інших громад до нас, а наших фахівців в інші місцини, є звичною, корисною і необхідною справою.     

Ось і на днях, до Якушинецької громади завітала делегація Андрушівської міської громади Житомирської області на чолі із міським головою Галиною Білецькою. Ця громада була створена шляхом приєднання сільських громад до міської і за своєю локазізацією, розмірами, геополітичними факторами, є схожою із нашою. Приємно те, що візит відбувся саме за ініціативи гостей, які вже давно  здійснювали моніторинг розвитку нашої громади у відкритих джерелах.

Приймав делегатів Якушинецький сільський голова Василь Романюк, фахівці сільської ради по напрямках роботи.

Робота вже звично була побудована у конструктивному режимі практичного семінару, за схемою: «Запитання - відповідь».

Опрацьовувалися питання по напрямках надання адміністративних послуг, містобудування та архітектури, будівельного контролю, соціального захисту та охорони здоров'я, земельних відносин, екології,  бухгалтерського обліку та звітності, юридичної роботи, освітянської галузі,  комунального господарства, тощо.

До речі, практика постійного обміну досвідом й таких семінарських занять для нас звична. Підтримуємо тісні ділові стосунки із Авангардівською громадою Одеської області, більшістю громад Донецької та Луганської областей, Вінницької області та багатьма іншими.

Простіше кажучи, в основу одного з принципів нашої роботи, лягли пророчі слова Великого Кобзаря, Тараса Григоровича Шевченка, які стали народною мудрістю: «Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь…».

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь