A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

ТЕПЛО ПРИВІТАЛИ ВОЇНІВ-ЗАХИСНИКІВ З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ

Дата: 29.12.2021 10:10
Кількість переглядів: 763

Фото без опису

Вже сім років поспіль, Якушинецька громада є потужним осередком підтримки військовослужбовців, які боронять східні рубежі нашої держави від російської навали, тим більш, що понад сотня наших земляків й сьогодні продовжують виконання завдань у складі сил ООС.

І в цьому ми плідно співпрацюємо з офіційними волонтерами, які доставляють на передову усе необхідне.

Наразі, започаткували й підтримуємо традицію   привітань наших воїнів до державних свят й урочистих дат, а разом із подарунками доправляємо до підрозділів і найнеобхідніші речі, відповідно до побажань та заявок командирів.

Ось і днями, напередодні Нового року, громада урочисто вручила   офіційному волонтеру Світлані Бевз, яка і сама є учасником бойових дій (добровольчий батальйон Айдар), зібрані усією громадою, жителями усіх наших сіл, подарунки, а заступник сільського голови Людмила Грабова, від імені колективу Якушинецької сільської ради,  зібрані працівниками в ході благодійної акції майже 9 тисяч гривень для придбання лікарських засобів, відповідно до побажань командирів підрозділів.

А найголовніше, до зони ООС доправлять вітальні листівки, виготовлені дитячими руками наших найменших жителів – вихованцями дитячих садочків та шкіл із теплими  привітаннями воїнів, побажаннями міцного здоров’я, наснаги й звитяги у захисті рідної землі.

Велика вдячність усім, хто долучився до акції й приділив часточку уваги нашим патріотам у такий непростий для усіх нас час. Разом переможемо!

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь