Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Дата: 03.06.2022 14:10
Кількість переглядів: 2313

1. Повна назва документа державного планування: «Детальний план території (забудови земельної ділянки №0520688900:01:013:0069) для будівництва та обслуговування комплексу багатоквартирних житлових будинків (з вбудованими приміщеннями закладу дошкільної освіти на 50 місць) в с. Зарванці Вінницького району Вінницької області», розроблено відповідно до рішення 33 сесії 07 скликання Якушинецької сільської ради № 146 від 16.08.2019р. В звіті про стратегічну екологічну оцінку проєкту «Детальний план території (забудови земельної ділянки №0520688900:01:013:0069) для будівництва та обслуговування комплексу багатоквартирних житлових будинків (з вбудованими приміщеннями закладу дошкільної освіти на 50 місць) в с. Зарванці Вінницького району Вінницької області» проведена оцінка впливу параметрів забудови та ландшафтної організації території на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Якушинецька сільська рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається  з 03 червня 2022 року та триває до 03 липня 2022 року;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості  надаються: у письмовому вигляді - особисто або через уповноваженого представника із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника; у електронному вигляді;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):  не плануються;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Якушинецька сільська рада, що розташована за адресою: 23222, Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Якушинці, вул. Новоселів, буд. 1, E-Mail адреса: yakushinecka-rada@ukr.net. Відповідальна особа за організацію розгляду: начальник відділу архітектури та містобудування Якушинецької сільської ради Томашевська М.В. Контактний номер телефону: (0432) 56-75-19, 56-75-14.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Якушинецька сільська рада, що розташована за адресою: 23222, Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Якушинці, вул. Новоселів, буд. 1, E-Mail адреса: yakushinecka-rada@ukr.net. Відповідальна особа за організацію розгляду: начальник відділу архітектури та містобудування Якушинецької сільської ради Томашевська М.В. Контактний номер телефону: (0432) 56-75-19, 56-75-14.

Строки подання зауважень та пропозицій: до 03 липня 2022 року включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб – сайти: Міністерства екології та природних ресурсів України (menr.gov.ua), Вінницької обласної державної адміністрації (www.vin.gov.ua) та Головне управління статистики у Вінницькій  області  (www.vn.ukrstat.gov.ua/).

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: - транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводились.

ДТП-проектний план-2000.pdf

ДТП-схема ГП-500.pdf

Звіт СЕО проєкту ДПТ.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь