A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

З 1 травня 2022 року ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» припинило постачати газ населенню сіл Якушинці та Зарванці Вінницького району.     

Дата: 10.06.2022 07:47
Кількість переглядів: 1832

Фото без опису

Шановні громадяни!

          З 1 травня 2022 року ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» припинило постачати газ населенню сіл Якушинці та Зарванці Вінницького району.        

         Жителям вказаних сіл до 29 червня 2022 року необхідно обрати та підключитися до іншого діючого постачальника природного газу.

         Для зміни постачальника природного газу необхідно виконати наступні дії:

  1. Знайти перелік постачальників природного газу на сайті https://gasoteka.ua-energy.org. (Газотека).

 

  1. Перевірити, чи компанія має право на постачання газу можна на сайті НКРЕКП. Для цього слід зайти на сайт, вибрати розділ «Публічна інформація» – «Ліцензійний реєстр НКРЕКП» та натиснути на нього. Далі файл із повним переліком ліцензіатів НКРЕКП завантажиться на комп’ютер. У цьому електронному списку Вам потрібно знайти постачальника природного газу за його юридичною назвою та у розділі «Статус ліцензії» перевірити її чинність.

 

  1. Подати компанії постачальнику заяву-приєднання, підписану особисто, або уповноваженою особою (вказавши при цьому ЕІС-код (Energy Identification Code) – персональний код ідентифікації споживача як суб’єкта ринку природного газу або його точки комерційного обліку) та наступні документи:

 

  • документи, якими визначено право власності чи користування на об’єкт (приміщення);
  • документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України – паспорт громадянина України, у тому числі ID-карта, або тимчасове посвідчення громадянина України; для іноземців та осіб без громадянства – національний паспорт або документ, що його замінює);
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті, – серія та номер паспорта);
  • належним чином оформлена довіреність на представника побутового споживача, уповноваженого представляти його інтереси під час процедури укладання договору на постачання природного газу (за необхідності).

     Перелік документів,  необхідних для подачі заяви-приєднання та інформація про діючі тарифи на постачання природнього газу розміщені на офіційному сайті такого постачальника.

  1. Отримати підтвердження від нового постачальника природного газу про схвалення заяви-приєднання.

           Новий постачальник, після отримання заяви-приєднання, не пізніше ніж на 3-й робочий день з дня отримання заяви, надсилає повідомлення про намір побутового споживача змінити постачальника природного газу на інформаційну платформу оператора газотранспортної системи. При цьому діючий постачальник автоматично отримує повідомлення про намір його споживача укласти договір з іншим постачальником.

           У разі згоди постачальника укласти договір із споживачем, він вносить інформацію про нового споживача у свій Реєстр споживачів та з наступного дня починає постачати газ новому споживачеві.

            Новий постачальник протягом 3 робочих днів письмово повідомляє побутового споживача про дату, з якої здійснюється постачання природного газу.

 

     Після всіх виконаних дій необхідно розрахуватися з попереднім постачальником природного газу. Для цього попередній постачальник природного газу протягом 6 тижнів з моменту припинення газопостачання надсилає рахунок, який споживач має сплатити протягом 10 днів з моменту отримання або у разі незгоди звертатися до суду.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь