Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Нагадуємо перелік укриттів на території Якушинецької громади

Дата: 04.10.2022 16:21
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

Перелік об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту для тимчасового укриття дітей, учнів, працівників, інших категорій населення при загрозі,  виникненні надзвичайної ситуації, повітряній тривозі:

- Протирадіаційне  укриття №01303 в будівлі ліцею  комунального закладу «Дашковецький ліцей» Якушинецької сільської ради за адресою: с. Дашківці вул.Центральна,57.

- Підвальне приміщення (укриття) в будинку культури комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Якушинецької сільської ради за адресою: с. Ксаверівка вул. Хмельницьке шосе,40.

- Підвальне приміщення (укриття) в будівлі закладу дошкільної освіти «Малятко»  Якушинецької сільської ради за адресою: с. Майдан  вул. Незалежності,100.

- Підвальне приміщення (укриття) в будівлі «Нова пошта», власник - Сич Антоніна Антонівна, за адресою: с. Лисогора вул. Я.Мудрого,1.

- Підвальне приміщення (укриття) в будівлі ліцею комунального закладу «Пултівецький ліцей» Якушинецької сільської ради за адресою: с.Пултівці вул. Шевченка,7А.

Підвальне приміщення (укриття) в будівлі школи комунального закладу «Широкогребельська початкова школа» Якушинецької сільської ради за адресою: с.Широка Гребля вул. Українська,112-А.

- Підвальне приміщення (укриття) в будівлі ліцею комунального закладу «Некрасовський ліцей» Якушинецької сільської ради за адресою: с. Некрасове, вул. Івана  Франка,4.

- Підвальне приміщення (укриття) в будівлі ліцею комунального закладу «Микулинецький ліцей» Якушинецької сільської ради за адресою: с. Микулинці вул. Соборна,19.

- Підвальне приміщення (укриття) в будівлі ліцею комунального закладу «Якушинецький ліцей» Якушинецької сільської ради за адресою: с.Якушинці вул. Б.Хмельницького ,60.

- Підвальне приміщення (укриття) в будинку культури комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Якушинецької сільської ради  за адресою: с.Якушинці вул. Новоселів,21.

- Підвальне приміщення (укриття) в будинку культури комунального закладу «Центр культури та дозвілля»  Якушинецької сільської ради за адресою: с.Зарванці вул.Клубна,1. 

- Підвальне приміщення (укриття) в будівлі закладу дошкільної освіти «Золота рибка» Якушинецької сільської ради за адресою: с.Зарванці,  вул. Зарічна,14.

Підвальне приміщення (укриття) в торговому комплексі «Вікторія», власник - Войтко Михайло Дмитрович, за адресою: с.Зарванці вул. Мирна,45.

Підвальне приміщення (укриття) в корпусі «А» Вінницької обласної клінічної  психіатричній лікарні ім. Академіка О.І.Ющенка  Вінницької обласної ради за адресою: с. Березино, медмістечко буд.№5.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь