Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітали ювіляра із 90-річчям

Дата: 15.10.2022 12:05
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

90 років – це чудовий ювілей, який додає не лише сивину у волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю.

15 жовтня своє 90-річчя відзначає житель села Якушинці – Іван Петрович ГАЛЕНЕНКО. 

Привітати іменинника з поважним ювілеєм завітав сільський голова – Василь Романюк із очільником ветеранської організації Миколою Ситаром. 

Голова громади віншував довгожителя, вручив подарунок, а також висловив вдячність за його добросовісну та невтомну працю.

«Низький уклін Вам, шановний Іван Петрович, - вітав ювіляра Василь Романюк, - бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм супроводжували щодня, а близькі люди  тішили своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття».

Народився Іван Петрович у далекому 1932 році на Полтавщині у селі Лутайка, після служби у армії та закінченні технікуму, отримав направлення на роботу до Якушинецького професійного училища соціальної реабілітації. Усе своє трудове життя присвятив іменинник нелегкій праці навчанню дітей, віддавши кожному частинку своєї душі. Це людина, вчитель з великої літери та для багатьох вірний наставник. 

Іван Петрович трудився на різних посадах в училищі, він належить до сильного і дивовижного покоління трудівників, ентузіастів та оптимістів і, незважаючи на роки, тримається молодцем. Своїм секретом довголіття вважає – праця. Має звання Відмінника народної освіти, викладач вищої категорії.

Разом із дружиною (нині покійною) виховали двох чудових дітей. Син Олександр у 1985 році загинув у республіці Афганістан, на його честь згодом було названо одну з вулиць у Якушинцях, також встановлено пам’ятну меморіальну дошку у школі.

Нині ювіляр проживає із донькою Валентиною, оточений увагою та піклуванням. Має Іван Петрович втіху у внуках та правнучці.

Сьогодні привітати ювіляра збереться уся родина.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь