A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Форум цифрових громад

Дата: 08.11.2022 10:01
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

7 листопада у Вінниці відбувся регіональний Форум цифрових громад Digital Vinnytsia Region. Якушинецьку громаду на заході представляли керуючий справами (секретар)виконавчого комітету Олександр Качан та начальниця Центру надання адміністративних послуг Оксана Романюк. Цифровізація це виклик нашого часу, що впроваджується нині у всіх галузях, Якушинецька сільська рада завжди на вістрі нововведень котрі покращують надання послуг мешканцям громади.

Під час дискусійної панелі Оксана Романюк презентувала учасникам Форуму впровадження в Яушинецькій ТГ – електронної черги, Чат-боту «Свої». Ці застосунки уже працюють та допомагають поліпшити роботу ЦНАПу та сільської ради.

У Форумі взяли участь: заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан, Начальник ОВА Сергій Борзов, координатор з впровадження цифрових інструментів в громадах від програми «EGAP» Софія Сакалош, аналітикиня Мінцифри Тетяна Приходько, заступник голови ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Андрій Кавунець.

В рамках Форуму цифрових громад Вінниччини провідні експерти галузі обговорили результати та плани цифровізації Вінницького регіону, застосування інструментів електронної демократії, надання адміністративних послуг та інформатизацію громад в умовах воєнного часу.

Під час форуму Андрій Кавунець, серед інших нагородив Почесною грамотою Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради за сумлінну працю, професіоналізм та якісне обслуговування під час воєнного стану - ЦНАП Якушинецької сільської ради.

Проведення заходу передбачено в межах Проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад» за програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», який  впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь