A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Вітали працівників культури

Дата: 10.11.2022 10:29
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

9 листопада своє професійне свято відзначили працівники культури та аматори народного мистецтва. Попри війну ці талановиті люди бережуть і розвивають українську культуру.

Цієї днини у КЗ "Центр культури та дозвілля Якушинецької сільської ради" пройшов святковий захід, присвячений Всеукраїнському дню працівників культури  та майстрів народного мистецтва, під час якого працівників галузі культури Якушинецької громади з професійним святом вітали секретар виконавчого комітету Олександр Качан, начальник відділу освіти, культури та спорту Андрій Мазурик та інспектор Віта Степанова. Кращих представників галузі нагородили Почесними грамотами.

Напередодні свята т.в.о. директора комунального закладу "Центр культури та дозвілля Якушинецької сільської ради "- Бухарову О.В. відзначено грамотою департаменту гуманітарної політики  Вінницької обласної військової адміністрації.

Приємним сюрпризом для присутніх став виступ та вітання від народного артиста України, співака та композитора Миколи Свидюка.

Дякуємо людям які плекають та розвивають культуру на теренах Якушинецької громади.  Згадайте наші святкові заходи та ярмарки, виставки, фестивалі, концерти – це просто захоплення філігранною роботою і талантами.

Звісно, з початком війни наші працівники культури трохи змінили вектор своєї роботи. Але ми віримо, що після нашої Перемоги вони знову на повну потужність будуть займатись культурним розвитком нашої громади і збиратимуть нас на улюблених ярмарках, виставках та концертах.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь