Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Вирішення нашої проблеми взято на контроль держагенством

Дата: 14.03.2023 08:37
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Якушинецька сільська рада продовжує роботу стосовно вирішення питання встановлення в Ксаверівці відбійника на небезпечному відрізку дороги, від зупинки громадського транспорту до пам’ятника воїнам Другої світової війни. Там за період 2020-2022 років на трапилось 18 ДТП.

Наприкінці 2022 року сільська рада зверталась до Служби автомобільних доріг у Вінницький області, на балансі якої знаходиться дорога, з проханням встановити бар’єрне огородження. Отримали відповідь про те, що роботи будуть проведені після закінчення дії воєнного стану та при умові забезпечення відповідного фінансування.

Оскільки проблема відсутності огородження загрожує життю і здоров’ю наступним кроком у намаганні її вирішити було звернення до Державного агентства автомобільних доріг України із аналогічним проханням, на що також отримано відписку про відсутність фінансування.

Не втрачаючи надії бути почутими, сільська рада вкотре звернулась до  Державного агентства автомобільних доріг України з проханням «виділити кошти на виготовлення проектної документації та на фінансування робіт з встановлення бар’єрного огородження» однак, отримала аналогічну відповідь «розпочати роботи у 2023 році, за наявності відповідних на це коштів».

Намагаючись «стукати в усі двері» сільська рада направила звернення до народної депутатки України Ірини Борзової із проханням посприяти у виділенні коштів з дорожнього фонду України на фінансування вищевказаних робіт.

Днями отримали листа у якому зазначено, що у відповідь на звернення народної депутатки Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України просить Службу автомобільних доріг у Вінницькій області вирішити питання з встановлення відбійника. Вирішення нашої проблеми взято на контроль держагенством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь