A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Оголошення про громадське обговорення та призначення громадських слухань Детального плану території для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовоно-прибудованими приміщеннями громадського призначення у с. Зарванці Він

Дата: 25.05.2023 09:19
Кількість переглядів: 545

Графічні матеріали    Док 1   

Якушинецька сільська рада повідомляє, що прийняте рішення 30 сесії Якушинецької сільської ради 8 скликання від 19 травня 2023 року № 1137 «Про затвердження рішення виконавчого комітету № 235 віл 08.05.2023 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету № 289 від 30.08.2022», з урахуванням якого розробляється та подається на громадське обговорення Детальний план території для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовоно-прибудованими приміщеннями громадського призначення у с. Зарванці Вінницького району Вінницької області. Площа території, що проектується – 4,9250  га. Замовник проекту – Якушинецька сільська рада. Розробник проєкту – ТОВ «АПЛАН» (23222, Вінницька область, Вінницький район, с. Якушинці, вул. Хмельницького Б., буд. 1, корп. Б).

Ознайомитись та надати протягом 30 днів відповідні пропозиції та рекомендації можна у приміщенні Якушинецької сільської ради (відповідальній посадовій особі замовника – начальнику відділу архітектури та містобудування Томашевській Марині Валеріївні) та на офіційному веб-сайті Якушинецької громади.

Враховуючи викладене, громадські слухання щодо вказаного проекту шляхом презентації його основних матеріалів, інформація про які була опублікована у Вінницькій регіональній газеті «Подільська зоря» 27 квітня 2023 року (№ 17 (8960)), переносяться та будуть проведені о 10.00 год. 26 червня 2023 року у приміщенні Якушинецької сільської ради за адресою: с. Якушинці, вул. Новоселів, 1.

Якушинецька сільська рада                                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь