Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Реалізовано проєкт-переможець конкурсу «Громадський бюджет»

Дата: 05.09.2023 10:29
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Зазначимо, що конкурс «Громадський бюджет» цьогоріч у Якушинецькій громаді відбувався вперше, ми були значно обмежені у фінансуванні проєктів Постановою Кабінету Міністрів України №590.

Нагадаємо, що кожен зареєстрований житель Якушинецької громад міг подати свою ініціативу на розгляд та підтримку. Сільська рада надала значний фінансовий інструмент, яким можна було скористатися на розсуд громадян.

У нашому першому конкурсі найбільшу підтримку від жителів громади, серед великих проєктів здобув: “Капітальний ремонт дорожнього покриття частини вулиці Садова в селі Якушинці ”  – 1822 голоси.

Проєкт уже реалізовано - укладено асфальтне покриття .

Його автор Ольга Галіброда розповіла, що як тільки дізналась про оголошення конкурсу, одразу вирішила написати проєкт, адже вулиця про яку йдеться не була в першочергових планах на асфальтування.

«А конкурс «Громадський бюджет» - це була чудова можливість спробувати вирішити проблемне питання жителів нашого масиву, - розповідає пані Ольга.

- Наш проєкт здобув перемогу і вже реалізований. Усі жителі дуже задоволені виконаними роботами та й додому дістаємося у комфортних умовах. Тож жодної хвилини не пошкодувала, що взялася за написання проєкту, ми своїм прикладом довели, що усе можливо, потрібно лише бажання.

Уже чекаємо на оголошення наступного конкурсу. Не бійтеся брати участь, пишіть та перемагайте.

Насамкінець, хочу подякувати усім небайдужим жителям нашої громади, які долучились до голосування за наш проєкт», - наголосила Ольга Галіброда.

Усі подробиці конкурсу та покрокові дії для бажаючих взяти участь у наступному конкурсі ТУТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь