Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Віншування працівників дошкілля, освіти та бібліотек

Дата: 28.09.2023 15:04
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Сьогодні відбулось віншування працівників дошкілля, освіти та бібліотек. Усі вони днями відзначають свої професійні свята.

Другий рік поспіль ми відзначаємо ці свята з гірким присмаком, адже країна уже 19 місяців перебуває в стані повномасштабної війни.  Серед працівників галузі освіти нашої громади є ті, хто сьогодні  служить у Збройних силах України.

Дякуємо усім нашим мужнім воїнам, найкращим синам і донькам України, які захищають нас у цій війні.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих воїнів.

По тому начальник відділу освіти, культури та спорту Андрій Мазурик від імені Якушинецької сільської ради та її очільника Василя Романюка вручав подяки та грошові премії найкращим у своїй професії вчителям, бібліотекарям, вихователям, кухарям та іншим.

Звертаючись із вітальними словами до педагогів, Андрій Мазурик подякував за неоціненну працю, навчання та виховання молодого покоління. «Попри всі виклики сьогодення Ви продовжуєте виконувати свої професійні обов’язки і навіть більше, стали флагманами у волонтерській діяльності. Значний вклад освітян та бібліотекарів у волонтерський рух в Якушинецькій громаді не залишається непоміченим. Ви плетете сітки, кікімори, готуєте сухі борщі, тушонки та багато інших страв».

Було висловлено вдячність та пошановано багатьох викладачів мережі навчальних закладів нашої громади. Приємним подарунком для присутніх, які зустріли чергове професійне свято, стала невеличка концертна програма.

Фото без опису  Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь