Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Вітали поважну ювілярку

Дата: 18.12.2023 15:29
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Життя прожити – не поле перейти. А 90 років насиченого подіями та випробуваннями життя, багаторічною самовідданою працею – це подвиг і героїчний взірець незламної особистості.

16 грудня Розалія Станіславівна ШОЛОМКО із Якушинець відзначила своє 90-річчя. Цей ювілей,  додає не лише сивину у волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю.

Заступниця голови громади Людмила Грабова разом із начальницею КЗ «Центр надання соціальних послуг» Наталією Свистун відвідали ювілярку, вручили вітальну листівку та подарунок.

Фото без опису

«Ви гідно пройшли складну життєву дорогу, низький уклін Вашій мудрості, досвіду та незламності перед  життєвими незгодами. Бажаю Вам міцного здоров’я, оптимізму, бадьорості духу, тримайтесь і кріпіться», - сказала у своєму вітальному слові Людмила Грабова.

Очі довгожительки сяяли радістю за приділену до неї увагу, адже багато чого варті турбота, пам'ять і звичайне добре слово.

Народилась поважна ювілярка у Медвежому Вушку в далекому 1933 році. Здобувала освіту закінчивши два технікуми, все життя працювала в торгівлі, після виходу на заслужений відпочинок трудилася у Якушинецькому училищі соціальної реабілітації.

За все своє трудове життя поважна жителька громади  Розалія Шоломко має – 64  роки стажу.

Проживала разом із чоловіком (нині уже покійний) в Якушинцях, дітей не було.

Ще до недавнього часу пані Розалія мала непогане самопочуття, але нині стан її здоров’я погіршився, тож нині потребує допомоги та піклування. Доглядає та опікується ювіляркою її племінник.

На долю Розалії Станіславівни випало багато випробувань, але як справжня українка – ця дивовижна жінка їх подолала і сьогодні зустрічає свій поважний вік. Ювілярка раділа гостям, була вдячна за привітання, турботу та увагу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь